Hiusstudio Harmonya

Tervetuloa tunnelmalliseen Hiusstudio Harmonyaan

Koko perheen parturi, kampaamo Hiusstudio Harmonya avasi ovensa 13.12.2021 Kauhavan ydinkeskustaan Kauppakeskus Vallesmannin tiloihin. Yrityksen nimi kertoo siitä tunnelmasta, minkä haluamme asiakkaillemmekin välittää. Hiusstudio Harmonyassa on rauhallinen ja harmoninen tunnelma, ja siellä on mukava piipahtaa kiireenkin keskellä hetkeksi pysähtymään. Ja yhdistyypä nimeen sopivasti yrittäjän nimikin. Yritykselle tärkeitä arvoja ovat kotimaiset tuotteet sekä hyvinvoivat hiukset ja hiuspohjat, joiden mukaisesti toimintaa toteutetaan. Myös asiakkaalle sopivat luonnolliset ja aikaa kestävät lopputulokset ovat arvoasteikolla korkealla. Mutta onhan välillä ihana toteuttaa myös rohkeimpiakin toiveita, niitä teemme myös mielellämme. Haluamme luoda yhteisestä hetkestämme sinulle mahdollisimman harmonisen ja samalla piristävän rentouttavan. Olet lämpimästi tervetullut Hiusstudio Harmonyaan.

Henkilökunta

Employee picture

Monya J.

Uusin tiedoin ja taidoin varustettu parturi, kampaaja (2021) ja ekokampaaja (2023) valmiina juuri sinua varten. Tehdään yhdessä päivästäsi ja hiuksistasi erinomaiset.

Employee picture

Elitsa S.

Kynsiteknikko 10 vuoden työkokemuksella ja parturi-kampaajaksi Vaasasta v. 2022 valmistunut innostunut tekijä. Tervetuloa korostamaan kauneuttasi osaavissa käsissäni.

Lahjakortit

Tervetuloa lahjakorttiostoksille. Lahjakortin ostaminen käy kätevästi alla olevasta painikkeesta. Lahjakortti toimitetaan sähköisessä muodossa sähköpostiisi tai tekstiviestinä puhelimeesi ja halutessasi voit valita vaikka molemmat toimitustavat.

Ajanvaraus

Alla olevasta painikkeesta pääset varaamaan itsellesi ajan. Ethän epäröi ottaa yhteyttä mikäli et löydä varausjärjestelmästä itsellesi sopivaa aikaa. Soita tai laita viestiä 040 587 0531, niin katsotaan sinulle sopiva aika yhdessä.

Yhteystiedot

Hiusstudio Harmonyan löydät Kauhavan ydinkeskustasta Kauppakeskus Vallesmannin tiloista. Parkkipaikkoja on Kauppakeskuksen edustalla ja läheisyydessä runsaasti ja tiloissa on esteetön kulku.

Sijainti

 Hiusstudio Harmonya

 +358405870531

 Einarintie 1 62200 Kauhava

 hiusstudio.harmonya@gmail.com

Hinnasto

Hinnat väreissä ovat alkaen hintoja ja hintaan vaikuttaa hiusten pituus sekä mahdollisesti paksuus. Tarkemman hinnan löydät ajanvarausjärjestelmästä. Hiusten värjäykset vain yli 16-vuotiaille. Hinnat sis. alv 24%. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen / samaan malliin leikkaus. Tarvittaessa voit varata hiusten pesun lisäpalveluista.
31,00 €
Parturileikkaus
Hiusten sivujen ja takaosan leikkaus koneella, päälliosa saksilla. Tarvittaessa voit varata hiusten pesun lisäpalveluista.
29,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus ihan uuteen malliin. Tarvittaessa voit varata hiusten pesun lisäpalveluista.
38,00 €
Otsahiusten leikkaus
Otsahiusten leikkaus / siistiminen.
16,00 €
Tasausleikkaus
Pitkien hiusten tasausleikkaus n. 2-3 cm. Ei sisällä kerrostusleikkausta
27,00 €
Koneajo
Hiukset leikataan koneella kaikki samaan mittaan. Tarvittaessa voit varata hiusten pesun lisäpalveluista.
16,00 €
Lasten hiustenleikkaus (alle 11 v.)
Alle 11-vuotiaiden lasten hiusten leikkaus.
27,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Tyviväri
Tyviväri max. 3 cm. Ei sisällä leikkausta. Huom! Tämä palvelu ei sisällä tyvivaalennusta. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 € - 15 €.
85,00 €
Tyviväri ja leikkaus
Tyviväri max. 3 cm ja hiusten leikkaus. Huom! Tämä palvelu ei sisällä tyvivaalennusta. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 € - 15 €.
96,00 €
Värjäys yhdellä värillä
Hiukset värjätään yhdellä värillä kauttaaltaan. Ei sisällä hiusten leikkausta eikä vaalennusta. Hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 € - 20 €.
76,00 €
Värjäys yhdellä värillä ja leikkaus
Hiukset värjätään yhdellä värillä kauttaaltaan ja leikataan. Ei sisällä hiusten vaalennusta. Hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 € - 20 €.
105,00 €
Monivärivärjäys kahdella tai kolmella värillä
Hiukset värjätään kahdella tai kolmella eri sävyllä ja palvelu voi sisältää myös muutamia folio-/lappuraitoja. Ei sisällä hiusten leikkausta. Hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 € - 20 €.
84,00 €
Monivärivärjäys kahdella tai kolmella värillä ja leikkaus
Hiukset värjätään kahdella tai kolmella sävyllä ja palvelu voi sisältää myös muutamia folio-/lappuraitoja. Sisältää myös hiusten leikkauksen. Hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 € - 20 €.
113,00 €
Sävytys
Hiusten sävytys on ns. pikapalvelu, joka antaa hiuksille mukavasti kiiltoa ja sävyä, mutta ei peitä niin intensiivisesti kuin kestoväri. Sopii hyvin esimerkiksi vaalennetun hiuksen tai värjätyn hiuksen värin tai sävyn freesaukseen. Mikäli kaipaat palvelun yhteyteen hiusten leikkausta, voit valita sen lisäpalveluista. Hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 € - 25 €.
40,00 €
SensiDo Quick pikavärjäys ja hiusten leikkaus (mm. harmaiden hiusten luonnolliseen häivytykseen)
SensiDo Quick pikavärjäys yhdellä värillä ja hiusten leikkaus. SensiDo Quick pikavärjäys mahdollistaa harmaiden hiusten luonnollisen häivytyksen. Hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 € - 25 €.
75,00 €
Suuret värimuutokset ja leikkaus
Tämä palvelu on sinulle, joka kaipaat suurta vaihtelua nykyiseen hiusväriisi. Palvelu voi sisältää myös värin korjausta/vaalennusta. Palvelu sopii hyvin myös moniväritöihin, jossa tarvitaan vaalennusta pohjalle toivotun tavoitteen saavuttamiseksi. Palvelu sisältää hiusten leikkauksen. Lopullinen hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 - 25 €.
135,00 €
Vaalennukset ja raidoituksetHinta alk.
Raidat (tiheä), sävytys ja leikkaus
Valitse tämä raidoituspalvelu, mikäli toivot lopputuloksesta vaaleaa. Tässä palvelussa raitoja asetetaan tiheästi koko hiuksistoon, mikä tekee lopputuloksesta vaalean, mutta syvyyttäkin toki jää. Palvelu sisältää myös hiusten sävytyksen ja leikkauksen. Palvelun hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille + 10 - 25 €.
120,00 €
Raidat (harvempi), sävytys ja leikkaus
Valitse tämä raidoituspalvelu, mikäli toivot lopputuloksesta luonnollisempaa vaaleaa. Tässä palvelussa raitoja asetetaan koko hiuksistoon mutta hieman harvempaan, että lopputuloksesta tulee luonnollinen ja siihen jää enemmän syvyyttä. Palvelu sisältää myös hiusten sävytyksen ja leikkauksen. Palvelun hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille 10 - 25 €.
105,00 €
Tyvivaalennus (ei raidat), sävytys ja leikkaus
Tyvivaalennus (ei raidat) vaalennetuille hiuksille, kun edellisestä käynnistäsi on kulunut max. 2 cm verran aikaa. Palvelu sisältää myös hiusten sävytyksen ja leikkauksen. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 - 25 €
110,00 €
Vaalennus (ei raidat), sävytys ja leikkaus
Koko hiuksiston vaalennus, sävytys ja hiusten leikkaus. Tämä palvelu soveltuu parhaiten käsittelemättömälle hiukselle tai aikaisemmin vaalennetulle hiukselle, jossa tyvikasvu on päässyt pitkäksi. Mikäli hiuksissasi on aikaisempia värikäsittelyitä alla, jotka vaikuttavat vaalennukseen, on hyvä valita suuret muutostyöt -palvelu. Palvelun hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 - 25 €
125,00 €
Osaraidat, 5-12 folio-/lappuraitaa ja sävytys
Sopii hyvin esim. aikaisemmin vaaleaksi raidoitetun hiuksen välikirkastamiseen, kun ei haluta koko pään raidoitusta, mutta pitkäksi kasvanut tyvi kaipaa silti kirkastusta. Sopii myös piristykseki tummempaan hiukseen tuomaan eloisuutta. 5-12 folio-/lappuraitaa, jotka asemoidaan toivotun lopputuloken mukaisesti. Myös hiusten sävytys sis. hintaan. Ei sisälllä hiusten leikkausta. Palvelun hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 - 25 €
55,00 €
Osaraidat, 5-12 folio-/lappuraitaa, sävytys ja leikkaus
Sopii hyvin esim. aikaisemmin vaaleaksi raidoitetun hiuksen välikirkastamiseen, kun ei haluta koko pään raidoitusta, mutta pitkäksi kasvanut tyvi kaipaa silti kirkastusta. Palvelu sopii myös piristykseki tummempaan hiukseen tuomaan eloisuutta. 5-12 folio-/lappuraitaa, jotka asemoidaan toivotun lopputuloken mukaisesti. Myös sävytys ja hiusten leikkaus sisältyvät palveluun. Palvelun hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan. Extra värimassa paksuille hiuksille +10 - 25 €
83,00 €
Huppuraidat ja sävytys, lyhyet hiukset
Hupulla tehtävät vaaleat raidat lyhyille hiuksille. Palveluun sisältyy hiusten sävytys. Ei hiusten leikkausta.
85,00 €
Huppuraidat, sävytys ja leikkaus, lyhyet hiukset
Hupulla tehtävät vaaleat raidat lyhyille hiuksille. Palveluun sisältyy hiusten sävytys ja leikkaus.
114,00 €
KasvivärjäyksetHinta alk.
Kasvivärjäys
Hiukset kasvivärjäys ilman leikkausta. Hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Ekstra värimassa paksuille hiuksille 10 € - 25 €.
80,00 €
Kasvivärjäys ja leikkaus
Hiusten kasvivärjäys ja leikkaus. Hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan Ekstra värimassa paksuille hiuksille 10 € - 25 €.
100,00 €
Tyvivärjäys kasvivärillä
Sinulle, joka tykkäät että värisi pysyy tyveä myöden raikkaana. Tämä palvelu on tarkoitettu max. 3 cm pitkälle tyvikasvulle. Ei sisällä hiusten leikkausta.
72,00 €
Tyviväjäys kasvivärillä ja leikkaus
Sinulle, joka tykkäät että värisi pysyy tyveä myöden raikkaana. Tämä palvelu on tarkoitettu max. 3 cm pitkälle tyvikasvulle ja sisältää myös hiusten leikkauksen,
92,00 €
EkokampaamopalvelutHinta alk.
Intialainen päähieronta
Kokonaisvaltaisesti hyvin rentouttava ja samalla voimaannuttava hoito, joka tehdään erilaisin ottein käsittelemällä pään lisäksi yläselkä, rintakehä, hartiat, käsivarret, niska, kasvot ja korvat. Hieronta tehdään istuma-asennossa ja on suositeltavaa laittaa mukavat vaatteet ylle käsittelyn ajaksi. Stressipesuksikin kutsuttu hieronta, jolla on lukuisia positiivisia vaikutuksia koko kehoon rentoutumisen ja hieronnan myötä. Hieronnassa käytetään hierontaöljyä sekä toiveiden mukaan eteerisiä öljyjä. Hoito sisältää myös hiusten pesun ja kuivauksen. Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta hetkestä itsellesi. Lisäpalveluista voit valita lisäksi samaan yhteyteen hiusten leikkauksen.
60,00 €
Merilevähoito
Merilevähoito on hiuksia ja hiuspohjaa erityisen hyvin kosteuttava hoito. Se puhdistaa hiuksista ja hiuspohjasta epäpuhtauksia, kuten erilaisia kemikaalikertymiä ja metallikertymiä (mm. kupari ja rauta) ja se ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa erilaisin mineraalein. Hoito saa usein hiusten värin kirkastumaan ja se tuo hiuksille upean kiillon. Hoito sopii erityisen hyvin kuivalle ja luonnonkiharalle hiukselle sekä kuivalle ja hilseilevälle hispohjalle erinomaisen kosteuttavuutensa ansiosta. Hoito sisältää hiusten pesun ja kuivauksen. Lisäpalveluista voit valita lisäksi samaan yhteyteen hiusten leikkauksen.
45,00 €
Savihoito
Savi on erinomainen rasvoittuvan hiuksen ja hiuspohjan puhdistaja. Savihoito puhdistaa tehokkaasti hiuspohjan ja hiusnystyt, joka osaltaan edistää hiusten kasvua, kun hius saa kasvaa "vapaammin". Savi puhdistaa myös tehokkaasti kemikaalikertymiä ja muita epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta. Samalla se antaa hiuksille ja hiuspohjalle tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita. Savihoidolla saa rasvoittuvaan hiukseen mukavasti volumea ja eloa. Hoito sisältää hiusten pesun ja kuivauksen. Lisäpalveluista voit valita lisäksi samaan yhteyteen hiusten leikkauksen.
45,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti tai osapermanentti ja leikkaus, lyhyet hiukset
Lyhyiden hiusten permanentti / osapermanentti ja muotoon leikkaus. Hiusten pituus korvalle / korvan yläpuolelle.
80,00 €
Permanentti tai osapermanentti ja leikkaus, keskipitkät hiukset
Keskipitkien hiusten permanentti ja muotoon leikkaus. Hiusten pituus maksimissaan olkapäille.
90,00 €
Spiraalipermanentti ja leikkaus, pitkät hiukset
Pitkien hiusten permanentti spiraalirullauksena ja leikkaus. Huom! Paksut hiukset +10-20 €
145,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Sisältää hiusten pesun ja muotoon föönauksen. Tämä on mukavaa luksusta arkeen ja juhlaan.
30,00 €
Pikakampaus/kiharakampaus
Pikakampaus arkea tai juhlaa piristämään. Pikakampaus toteutetaan ilman suurempia pohjatöitä tai tehdään kaunis kiharakampaus. Muistathan varata hiusten pesun ja kuivauksen erikseen, jos hiukset kaipaavat pesua.
30,00 €
Juhlakampaus
Juhlakampaus kruunaa juhlan. Juhlakampauksia eri pituisille hiuksille. Muistathan varata hiusten pesun ja kuivauksen erikseen, jos hiukset kaipaavat pesua.
46,00 €
Hääkampaus (hinta sis. kampauksen suunnittelun)
Upea hääkampaus tärkeään päivääsi. Hintaan sisältyy kampauksen suunnittelu ja sommittelu, jolle varattavissa aika erikseen ennen varsinaista kampausta (hääkampauksen suunnittelu).
120,00 €
Hääkampauksen suunnittelu
Suunnittele yhdessä ammattilaisen kanssa kampaus joka on juuri sinua varten.
0,00 €
HiushoidotHinta alk.
Olaplex-hoito
Tehohoito joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksiasi. Olaplexin patentoitu aktiiviainesosa suojaa, ravitsee ja uudistaa hiuksia ja palauttaa vaurioituneiden hiusten kunnon korjaamalla kemiallisessa käsittelyssä rikkoutuneita disulfidisidoksia. Hoito sopii niin käsitellyille kuin käsittelemättömillekin hiuksille. Palvelun hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan Palveluun sisältyy hiusten kuivaus.
40,00 €
Mineraalinpoistokäsittely hiuksille
Kovat, tunkkaisen tai jopa metallisen tuoksuiset, helposti takkuuntuvat, sameat ja kiillottomat hiukset, vaaleissa hiuksissa kellertävä, jopa vihertävä väri voivat olla merkkejä metallikertymistä (kuten kupari, rauta, kalsium, magnesium ja kloori) hiuksissa. Kertymiä tulee herkemmin vaalennettuun ja huokoiseen hiukseen, mutta myös tummempaan ja luonnon hiukseen. Pidemmän päälle kertymät vaurioittavat hiusta ja ne katkeavat helpommin. Mineraalikäsittely poistaa hiuksista näitä kertymiä.
35,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kulmien värjäys ja siistiminen
Kulmien kestovärjäys ja siistiminen. Yli 16 vuotta täyttäneille.
15,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys. Yli 16 vuotta täyttäneille.
15,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys ja kulmien siistiminen
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien siistiminen. Yli 16 vuotta täyttäneille.
25,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Kestolakkaus: Uudet
Upea 2-4 viikkoa kestävä lakkaus, joka on kuin tavallinen kynsilakkaus, mutta huomattavasti kestävämpi, koska se tehdään geelilakalla, joka kovetetaan uv-valossa. Pituutta ei tässä palvelussa tehdä kynsiin lisää. Palveluun kuuluu myös kynsinauhojen siistiminen ja kynsien muotoilu. Palvelu ei sisällä vanhan geelilakan poistoa. Lisäpalveluista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat koristelut. Jos mietit palvelua kestolakkauksen ja oman kynnen geelauksen väliltä, on erona vain käytettävä geeli, joka kestolakkauksessa on hieman kevyempi, kuin oman kynnen geelauksessa, jossa käytetään tasoittavampaa rakennegeeliä.
45,00 €
Kestolakkaus: Huolto
Palvelu sisältää vanhan geelilakan poiston sekä kynsinauhojen siistiminen ja kynsien muotoilun. Huollossa kynsiin tehdään kokonaan uusi, jopa 2-4 viikkoa kestävä lakkaus, joka on kuin tavallinen kynsilakkaus, mutta se tehdään geelilakalla. Pituutta kynsiin ei tässä palvelussa rakenneta lisää. Lisäpalveluista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat koristelut.
49,00 €
Kestolakkuksen poisto
35,00 €
Rakennekynnet: Uudet (lyhyet kynnet)
Tässä palvelussa kynsiin lisätään hieman pituutta muottia apuna käyttäen. Palveluun kuuluu myös kynsinauhojen siistiminen sekä kynsien muotoilu. Lisäpalveluista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat koristelut.
80,00 €
Rakennekynnet: Uudet (keskipitkät kynnet)
Tässä palvelussa kynsiin lisätään pituutta keskipitkän kynnen mukaisesti muottia apuna käyttäen. Palveluun kuuluu myös kynsinauhojen siistiminen sekä kynsien muotoilu. Lisäpalveluista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat koristelut.
90,00 €
Rakennekynnet: Uudet (pitkät kynnet)
Tässä palvelussa kynsiin lisätään pituutta pitkän kynnen mukaisesti muottia apuna käyttäen. Palveluun kuuluu myös kynsinauhojen siistiminen sekä kynsien muotoilu. Lisäpalveluista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat koristelut.
100,00 €
Rakennekynnet: Uudet (extrapitkät kynnet)
Tässä palvelussa kynsiin lisätään pituutta extrapitkän kynnen mukaisesti muottia apuna käyttäen. Palveluun kuuluu myös kynsinauhojen siistiminen sekä kynsien muotoilu. Lisäpalveluista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat koristelut.
110,00 €
Rakennekynnet: Huolto
Huollossa täytetään kynnen tyveen kasvanut kasvuraja ja korjataan kynnen muoto sekä pituus. Lisäksi päivitetään kynsien väri toiveiden mukaisesti. Palveluun kuuluu myös kynsinauhojen siistiminen. Huollon hinta on alkaen hinta ja lopullinen hinta määräytyy tehdyn työmäärän mukaan kynnen kunnon ja pituuden mukaan. Hinta palvelulle välillä 69,00 - 80,00 €. Lisäpalveluista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat koristelut.
69,00 €
Rakennekynsien poisto
35,00 €
Oman kynnen geelaus
Oman kynnen geelaus tehdään rakennegeelillä, joka tasoittaa erinomaisesti oman kynnen epätasaisuuksia ja luo kynteen kauniin sileän pinnan asiakkaan toivomalla värillä. Tässä palvelussa ei tehdä kynteen lisää pituutta. Palveluun kuuluu myös kynsinauhojen siistiminen ja kynsien muotoilu. Lisäpalveluista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat koristelut. Erinomainen vaihtoehto hyvin epätasaisille kynsille, joihin toivotaan tasaista lopputulosta ilman lisäpituutta.
54,00 €
Oman kynnen geelauksen poisto
35,00 €
Yhden kynnen korjaus
Palvelu sisältää yhden kynnen korjauksen, oli kyse sitten kestolakkauksesta, rakennekynnestä tai oman kynnen geelauksesta, jos kynnen pysyvyydessä on haasteita 2 viikon sisällä sen laitosta..
10,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Varpaankynsien geelilakkaus / kestolakkaus
Kauniit varpaankynnet kesto-tai geelilakkauksella. Hoidon yhteydessä siistimme kynsinauhat ja muotoilemme kynnet. Palvelu sisältää vanha lakka poisto. Lisäpalveluista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat koristelut.
50,00 €